KDO SMO?

 

Smo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo fotografij in ostalih fotografskih izdelkov. Nudimo vam vse fotografske storitve ter ateljejsko in terensko fotografiranje. Naše podjetje tako na podlagi izkušenj, nadaljuje tradicijo istoimenskega podjetja, ki je bilo v Sloveniji prisotno več kot 20 let.

 

KAJ VAM NUDIMO

 

 

Nudimo vam izdelavo fotografij tako iz digitalnih medijev kot tudi analognih filmov, računalniško obdelavo fotografij po vaših željah, reprodukcijo vaših starih fotografij, izdelavo fotografij na platno ter izdelavo foto knjig. Prav tako vam digitaliziramo negative in presnamemo vaše stare kasete (miniDV, VHS-C, VHS, Video8) na digitalne medije. S pomočjo sublimacijskega tiska vam lahko fotografijo po vaši želji natisnemo na izdelke iz našega darilnega programa (skodelice, puzzle, medvedke, vzglavnike, predpasnike, ure, slinčke, podlage za miške, torbe, denarnice…).

V našem ateljeju poskrbimo za vaše družinsko fotografiranje ter fotografije za osebne dokumente. Seveda pa delujemo tudi na terenu. Nudimo terensko fotografiranje vseh pomembnejših dogodkov kot so krst, obhajilo, birma, poroka, razni dogodki ter fotografiranje otrok v vrtcih in šolah.